Alternative behandlinger du kan afprøve

04 februar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Har du forsøgt med massage, massageapparater, fysioterapeuter og ergoterapeuter for at få bugt med dine smerter? Måske du skal prøve nye alternative behandlinger, der kan hjælpe dig med dine smerter eller lidelser. Der findes forskellige slags alternative behandlinger, som kan blive meget brugbare for dig.

Så hvis du er nysgerrig på at høre mere om dette, så skal du læse med i dette indlæg. 

 

Kranio sakral terapi Næstved

 

Akupunktur

Du har sikkert hørt om akupunktur før og set hvordan denne type af behandling foregår. Akupunktur er en traditionel kinesisk behandling, hvor man bruger meget tynde nåle til at stikke i huden. Formålet med det er at stimulere bestemte punkter i kroppen.

Mange mennesker betragter dette som deres alternative behandling for at lindre deres smerter eller få mere harmoni og balance i kroppen. Det kan f.eks. hjælpe på hovedpine, smerter i leddene og sågar infertilitet.

 

Cupping

Cupping er en anden type alternativ behandling, hvor man bruger glas- eller plastikkopper til at skabe sug på forskellige dele af kroppen. Denne alternative behandling har været brugt i over mange år, og kan virkelig have en stor effekt på dine smerter i kroppen. Det kan godt efterlade en del mærker på din krop, men det er ganske normalt, så du skal ikke blive bange. Cupping er særligt godt imod smerter i ryggen, hvis dine problemer er baseret i det område.

 

Kranio sakral terapi

Kranio-sakral terapi betragtes som en anden alternativ behandling for mange mennesker, der lider af rygsmerter. Ved denne type behandling anvendes langsomme, blide bevægelser til at løsne enhver stivhed eller stramhed i nakke og rygsøjle. Det kræver ikke, at du gør noget, men terapeuten lægger et vist pres på dit hoved for at skabe mere balance i din krop igen.

Det kan være meget givende, og derfor bør du overveje at prøve denne form for alternativ behandling. Derfor kan du opsøge kranio sakral terapi i Næstved eller et område nær dig ved at gå på Google og finde klinikker, der tilbyder denne behandling.

Flere Nyheder