Daikin varmepumpe – værd at vide

20 juni 2020
Cecilie Mortensen

Hvis du kunne tænke dig en varmepumpe til dit hjem, så har du måske bemærket, at der er mange mærker og modeller at vælge mellem. Det kan også gøre valget ekstra svært – for hvad skal man kigge efter? For at indsnævre markedet en smule, så skal vi kigge på en Daikin varmepumpe. 

Daikin varmepumpe – derfor er den ideel

Først og fremmest så er en Daikin varmepumper A+++. Derudover så er de ekstra ideele til det kolde vejr, som kan være i Norden. Derfor er varmepumpen også udviklet, så den kan forsyne din husstand med varme, selv ved temperaturer udenfor på -25 grader. 

For at gøre det smarte ved en Daikin varmepumpe ekstra tydeligt, så er helt op til 75 % af energien, man får fra varmepumpen udvundet fra luften udenfor. Og kun 25 % fra elektricitet. Det betyder selvfølgelig både, at det bliver billigere for dig at opvarme din bolig, da det ikke koster penge at bruge luften udenfor. Samtidig så er du også med til at nedsætte din husstands energiforbrug og CO2-udledning. Der vil både kunne opleves et fald i varmeregningen samt CO2-udledningen, hvis der før har været brugt et oliefyr, naturgasfyr eller elradiatorer. 

Noget andet som også er smart ved en Daikin varmepumpe er, at den nemt kan kobles på det varmesystem, som din bolig allerede har. Derfor behøver det heller ikke være en større proces, når varmepumpen skal installeres. 

Med en Daikin varmepumpe får du også en pålidelig måde at opvarme boligen på. Det er Daikin varmepumper nemlig også kendte for. 

Find en god leverandør af Daikin varmepumper

Hvis du kunne overveje en Daikin varmepumpe, så skal den selvfølgelig leveres og installeres af en professionel. Her er det selvfølgelig også en fordel, hvis du undersøge markedet, for at finde et dygtigt firma, som kan hjælpe dig effektivt og problemfrit i mål. 

Flere Nyheder