Døjer du med smerter i kroppen?

09 marts 2022
Steffen Hansen

advertorial

Lider du af smerter i kroppen? Der er mange danskere, der lider af kroniske smerter, som kan være invaliderende og forstyrre hverdagens aktiviteter. Der findes mange forskellige typer af kroniske smerter, som hver især har deres egne årsager og symptomer.

Nogle almindelige typer af kroniske smerter omfatter rygsmerter, nakkesmerter, ledsmerter og generel stivhed i kroppen. Læs med i dette indlæg, om hvad du kan gøre for at bekæmpe smerterne i kroppen.

 

kiropraktor frederiksberg

 

Besøg din læge

Det første skridt i bekæmpelsen af dine smerter er at besøge din læge. Han/hun vil måske kunne give dig en korrekt diagnose og anbefale den bedste behandling for dig. Ofte vil behandlingen af kroniske smerter omfatte en kombination af medicin, behandlinger og livsstilsændringer.

Før du ringer til en anden type behandler, så skal du en tur forbi lægen. De kan nemlig henvise dig til en dygtig behandler, og hvis dine smerter er meget slemme, så kan du komme foran i køen.

 

Besøg en fysioterapeut

Fysioterapeuter er eksperter i at hjælpe folk med at håndtere kroniske smerter. De vil kunne vurdere din tilstand og udarbejde en behandlingsplan, der er specielt tilpasset dig. Dette kan omfatte øvelser, massage eller endda akupunktur.

Fysioterapi kan bidrage til at forbedre din mobilitet og mindske dine smerter. Du skal besøge fysioterapeuten over en periode, og så kan du lave dine øvelser derhjemme. 

 

Besøg en kiropraktor

Kiropraktorer er eksperter i behandling af ryg- og nakkesmerter. De kan hjælpe med at rette din rygsøjle og dine led op, hvilket kan hjælpe med at mindske dine smerter. Denne type af behandling kombineres ofte med øvelser og fysioterapi. Kiropraktorer bruger anderledes øvelser, som måske kan være lidt hårdere mod dig og din krop. Men det har en effektiv virkning.

Du kan blive henvist til en kiropraktor gennem din læge eller sågar fysioterapeut, hvis de vurderer at dine smerter eller problemer i kroppen kræver en særlig behandling. 

Læs mere om kiropraktorer via linket her: https://www.dauscha-kiropraktor.dk/.

Flere Nyheder