Du kan bruge den samme tandlæge det meste af livet

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man er ung, så går man til børnetandlæge, og det skal gerne være et incitament til, at man resten af livet går til tandlæge, selvom man selv skal betale for det.

Der er forskellige måder, som man kan få ens tandlægebesøg finansieret på, og det er måske meget smart, hvis man har et tandsæt, der gør, at man tit skal til tandlæge, eller man oplever, der er mange skavanker, som man skal have ordnet hos tandlægen.

Det er også smart, at man starter i den tidlige alder ved at vise, at der ikke er noget at være bange for, når man går til tandlæge, selvom man kan have hørt en masse skrækhistorier.

Man bliver heldigvis hele tiden bedre til, at man skal mærke så lidt som muligt, når man går til tandlæge, så det ikke bliver en ubehagelig oplevelse.

Men man skal jo stadig overgå fra en børnetandlæge til en voksentandlæge på et tidspunkt.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Få brugt den samme tandlæge hele din levetid

Så kan det være, at den første tandlæge bliver en tandlæge i Søborg, fordi du bor her, men som du skal studere eller flytter hjemmefra, så vil du egentlig gerne holde fast i den samme tandlæge.

For det er lidt ligesom at gå til den samme mekaniker med bilen, hvor vedkommende ved, hvad der er blevet gjort ved den, hvad man skal holde øje med, og hvad man skal gøre næste gang.

Selv senere i livet, hvor man slår sig ned et andet sted i landet, så kan man jo sagtens beholde den samme tandlæge i Søborg, for der er jo ingen, der siger, du skal skifte.

Så kan det godt være, at det medfører en del rejsetid hver gang, men hvis det bliver vejet op af gode oplevelser med den tandlæge, så bør man da fortsætte med at gå her!

Flere Nyheder