Få et nyt flot trægulv med en gulvslibning

26 juli 2020
Lotte Hindsberg

Et nyslebet trægulv er noget af det flotteste i et hjem uanset om man vælger efterfølgende at male det, give det lud eller lak for at gøre det nemmere at rengøre. Det er heller ikke specielt svært af afslibe et gulv, men det tager tid, du skal have flyttet alle møblerne ud af rummet og have masser af tålmodighed.

Uanset om du selv afsliber gulvet eller om du får en professionel til at slibe gulvet, er det vigtigt at man ikke går for hurtig frem og går over til  det fine sandpapir, da du dermed med stor sandsynlighed aldrig bliver færdig med projektet. Omvendt hvis man forsætter med det grove vil det lave ridser i gulvet.

Find den rigtige gulvsliber

Hvis du ikke har mod på eller har tid til selv at slibe dit gulv kan du få et professionelt firma til at udføre opgaven. Selvom du måske ikke har tid til at slibe gulvet bør du sætte tid af til at finde den helt rigtige gulvsliber til opgaven. Du kan starte med at søge på gulvslibning priser på internettet.

Det er en god ide at starte med at kontakte flere firmaer. Det giver dig en ide om prisniveauet og du undgår med stor sandsynlighed at have ringet til det dyreste firma, men du har også mulighed for at udgå det firma, der afgiver så billigt et tilbud at de vil have svært ved at udføre opgaven tilfredsstillende, da de ikke har den nødvendige tid.

Hvis du har været så uheldig vil du skulle bruge endnu mere tid og måske endda også penge på at få udbedret skaderne og du kan ikke flytte ind i din bolig. Det er dyre penge at spare. Tjek evt. Trustpilot eller bed om referencer fra tidligere kunder og undersøg, om de har været tilfredse med kvaliteten.

Flere Nyheder