Få tandbehandling i Favrskov

21 juli 2020
Silje Hansen

Vores tænder er vigtige for os. Det hjælper os med at tygge og bide i maden, så vi kan opretholde de sunde og gode kostvaner vi har. Uden vores tænder, kan det være svært at få mange forskellige madretter. Derfor har vi blandt andet indrettet os sådan I Danmark, at børn og unge kan komme gratis til tandlægen, såfremt de er under 18 år. Her vil de desuden blive indkaldt én gang årligt til et tandeftersyn, hvor tandlægen, vil gennemgå alle tænderne samt udbedre eller forebygge de huller eller skader, der er på vej eller allerede er kommet. 

Derfor skal du huske at gå til tandlægen

Hvis du er 18 år eller ældre, er det vigtigt at blive ved med at gå til tandlægen. Dermed sikrer du dig at du har nogle sunde og stærke tænder. Måske en dag endnu vigtigere en god mundhygiejne. Hvis ikke du opretholder og vedligeholder dine tænder, kan du ende med at miste dine tænder ret hurtigt eller få en dårlig mundhygiejne. Det kan i værste fald medføre nogle alvorlige sygdomme. 

Vi anbefaler derfor at besøge din lokale tandlæge minimum én gang om året. Gennem din sygesikring, kan du få et tilskud til dette. I nogle tilfælde kan det også være gratis gennem din tandforsikring eller Forsikring Danmark. 

Hvilken tandlæge skal du vælge i Favrskov?

Er du på jagt efter en pålidelig og kompetent tandlæge, der er til at betale? Det kan være svært at vælge tandlæge, da det afhænger af håndværket og at man ikke føler at man betaler overpris. Vi har derfor undersøgt markedet for at finde den bedste tandlæge, der tilbyder tandbehandling i Favrskov til fair priser. Hos Tandlæge Inge Møller kan du forvente en professionel behandling med gode resultater. Dermed sikrer du dig sunde og raske tænder, som hjælper dig til en god mundhygiejne.

Flere Nyheder