Fin den rette postkasseløsning til dig

17 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Fin den rette postkasseløsning til dig

En postkasse er noget meget personligt for mange mennesker, da det er noget af det første indtryk, som andre mennesker får med ens hjem, og det er her, man vil markere tydeligt, hvem der bor her – uden man giver muligheder for forbrydere til at udnytte den her oplysning.

Når folk bliver mere velkendte med, hvor man bor, så kigger de måske ikke så meget længere på postkassen, medmindre man har fået sig en ny, men det er, når nye folk – og specielt leveringsbude og postbude – skal forbi ting med en, at man skal være sikker på at have den rette postkasseløsning.

Der er stadig stort råderum til, hvordan man kan vælge ens postkasse, specielt hvis man bor på en privat grund, hvor der for eksempel ikke som ved en boligforening er etableret regler om, hvilke typer af postkasser man anvender sig af her.

Her er det ofte den samme løsning med postkasser, man benytter sig af, og selv informationsstrimlen om beboerne på adressen bliver valgt af viceværten eller udlejeren, så der bliver tegnet et mere helstøbt billede.

Men selv som privat er der regler for, hvad man må og ikke må med ens postkasse, hvor der blandt andet er regler om, hvor langt fra ens bopæl og ud til vejen, postkassen skal befinde sig for at gøre det nemmest for leveringen.

Hovedsageligt skal man dog altid have i tankerne, at det skal være let for folk – bekendte og ukendte – at finde frem til ens postkasse, som der skal være rummelighed i, men vel heller ikke, så folk kan luske rundt i ens private breve med videre.

Nogle gange kan man derfor stirre sig blind i, om det er til at finde postkassen og aflæse den eller ej, fordi man er så vant til at se på den.

Derfor skal man måske høre fra udestående folk, om de finder problemer med det eller ej.

Flere Nyheder