Hvorfor skal man gå til tandlæge?

04 september 2020
Astrid Pedersen

Du har højst sandsynlig måttet lægge øre til skoletandlægens evige prædikener om vigtigheden af at besøge tandlægen mindst én gang om året. Måske har du ikke taget dig synderligt af det, og har ikke været til tandlæge siden.

Men der er faktisk noget om snakken – og du bør faktisk se at komme af sted til kontrol og tandrensning. Når først tandpinen sætter ind er det nemlig for sent at forebygge – og så kan du se frem til dyre, tidskrævende og smertefulde behandlinger.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i nærheden af Kolding?

Hvis du leder efter en god og pålidelig tandlæge klinik i nærheden af din bopæl i Kolding, Vejen eller omegn kan du med fordel vælge Tandlæge Tove Klose.

Den lille veldrevne tandklinik Tandlæge Tove Klose er berømt for sit høje niveau af kundeservice og for den professionelle og engagerede medarbejer stab. Hos Tandlæge Tove Klose får du en grundig og effektiv tandlæge behandling som tager afsæt i dine tænders tilstand og beskaffenhed.

Når du første gang besøger Tandlæge Tove Klose vil du modtage en dybdegående tandrens og et grundigt sundheds tjek af dine tænder og af dit tandkød. Der vil i denne forbindelse blive optaget røntgen billeder som tandlægen bruger til at identificere eventuelle ansatser til sygdomme eller lidelser under tandkødets kant eller mellem de enkelte tænder.

Skulle tandlægen observere at der er tilløb til eksempelvis karies (huller i tænderne) eller parodontose vil en forebyggende behandling hurtigst muligt blive sat i værk. Og ved afslutning af hvert besøg vil du få tandlægens personlige anbefalinger til rutiner vedrørende mund og tand hygiejne i hverdagen.

Hvis du ønsker at booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Tove Klose kan du gøre dette via hjemmesiden http://tandlaegetoveklose.dk/ hvor du også kan læse mere om de enkelte behandlinger i klinikken.

Flere Nyheder