Køb Death Stranding på pc

19 juli 2020
Marcus Løhde Nielsen

Lad os hygge os i den digitale verden! En verden, hvori du oplever action rundt om ethvert hjørne, og du får en udfordring ved mange, mange begivenheder. Det er spændende og en vild oplevelse for livet. Dette er verdenen i Death Stranding.

Death Stranding udkom i november 2019 på Playstation 4-konsollen. Den blev ved første øjekast vurderet som et af årtiets største spil, og den levede i stor stil op til forhåbningen. Mange anmeldere har givet spillet den højeste rankering, og de mener, at der er en langt større dybde, end vi er vant til i andre spil. Derfor er Death Stranding et af spillene, som bør være på din foretrukne liste.

Death Stranding er endelig på vej til pc! I 2020 d. 14 juli, bliver spillet udgivet til computeren, og de mange sultende pc-gamere kan også opleve dette spektakulære spilkunst! Det er en nødvendighed.

 

Din online spil forhandler

Nu er spørgsmålet bare, hvor du skal købe Death Stranding henne? Det bør du selvfølgelig gøre hos Playgames.dk! De sælger Death Stranding Steam udgave. Her køber du en nøgle, der kan bruges hos Steam – det største spilbibliotek på pc.

Hos Playgames.dk er du garanteret en exceptionel service. De er erfarne forhandlere af pc spil, der både kan spilles gennem Steam, Origin, Uplay og Battle.net. Dermed er de en af førende butikker i deres fag.

Ved et køb hos dem behøver du ikke at være bange for leveringstid eller andet bras! De sikrer en lynhurtig levering, idet deres salg af nøgler sendes direkte til din mail – derved modtager du den direkte. 

Playgames.dk er meget fokuserede på den øgede interesse for CD-keys, som disse nøgler kaldes. Det er blevet udbredt at købe den digitale version, fremfor at have en fysisk kopi. Det er hurtigere og nemmere, så selvfølgelig hjælper Playgames.dk til den udvikling.

Flere Nyheder