Lad en kropsterapeut hjælpe med din stress

02 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Døjer du med stress symptomer så som smerter og spændinger i din krop, eller lider du af uforklarligt ubehag og en følelse af fysisk og mental ubalance? Så kan det være at kropsterapi er lige noget for dig.

Hvad kan jeg få ud af at gå i kropsterapi?

Der er mange gevinster forbundet med en kropsterapi behandling. Først og fremmest vil du ved hjælp af kropsterapi kunne genoprette følingen og fornemmelsen for din krop, og dermed blive bedre forankret i denne. En øget krops bevidsthed kan hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger når det handler om at sætte grænser, både over for dig selv og andre.

Når du lærer at lytte til kroppens signaler vil du blive klar over hvornår du er i fare for at overbelaste din krop og din psyke, og dermed blive bedre til at undgå stress fremkaldende situationer. Gennem kropsterapi kan du også få et bedre og sundere forhold til din krop.

image

Mange af os har en tendens til at leve i hovedet, og negligere kroppen og dennes behov. En sådan adfærd vil i sidste ende medføre ubalancer og der af følgende sygdom. Derfor er det altid en fordel at være på god fod med sin krop, så at sige. Og her kan du få god hjælp hos en dygtig kropsterapeut.

Lad din kropsterapeut hjælpe dig af med spændinger

Spændinger i kroppen behøver ikke nødvendigvis at skyldes fysisk overanstrengelse. Psykiske traumer kan også sagtens lagres i kroppen. Man siger at kroppen husker hvad intellektet glemmer. Derfor er det ikke altid nok at bearbejde sine oplevelser gennem eksempelvis samtale. Kroppen skal være med i processen – og her kan en kropsterapeut hjælpe.

Hvor kan jeg finde en kropsterapeut i Århus?

Hvis du er bosat i Århus eller nærmeste omegn hedder din lokale kropsterapeut Lisbeth Degn. Bestil tid til kropsterapi på https://lisbethdegn.dk/kropsterapi-stress-aarhus/.

Flere Nyheder