Lav din egen suttekæde

04 december 2020
Anne-Mette Hansen
Lav din egen suttekæde

Suttekæde. Suttesnor. Kært barn har mange navne. Men der er altså tale om den smarte kæde eller snor, du kan sætte dit barns sut fast i og så fastgøre snor eller kæde på kanten af barnets tøj.

Det er en super smart måde at holde styr på sutten på. Specielt hvis dit barn godt kan lide at smide sutten ned fra højstolen eller barnevognen. Eller hvis barnet render rundt ude i haven med sutten. 

Hvor køber du de smarte suttekæder? Kan du lave dem selv? Hvorfor er det en god investering? Kan du give dem som gave? Find ud af alt, hvad du skal vide om suttekæder her. 

Lav-selv suttekæder

Der er flere måder at lave en hjemmelavet suttekæde på. Det kan være som en stofkæde eller -snor, som du strikker, hækler eller syer selv. Det kan også være som en lille fin kæde i træ. Den er måske ikke så nem at lave selv.

Men du kan faktisk købe suttekæde sæt online. Her i finder du alt, hvad du skal bruge til at lave en personlig suttekæde. 

Giv en personlig suttekæde som gave

En suttekæde er en helt fantastisk gave. Og kan det blive bedre, når du har lavet den selv? Forældreparret vil helt sikkert sætte pris på din personlige og unikke gave. 

Derfor er en suttekæde en god ting

Hvorfor investere i en suttekæde eller -snor? Det skal du gøre, fordi den giver dig mulighed for at holde styr på dit barns sutter. Især når barnet bruger sutten, er den utrolig smart.

For de fleste forældre ved nok godt, at deres barn ofte bliver træt af sutten. Når det sker, skal den bare ned på gulvet eller på jorden. Og så kan den være svær at finde igen. Med suttekæden er selve sutten via den smarte kæde eller snor fastgjort til barnets tøj. 

Flere Nyheder