Mangler du en dygtig maler i Svendborg?

02 december 2020
Anne-Mette Hansen

Mange vælger selv at give sig i kast med dét at male. De fleste tænker, at det er en opgave, de nemt kan klare. Men malerarbejdet kan hurtigt give anledning til grå hår, skænderier og uforudsete udgifter. 

Og kan det overhovedet betale sig at male selv i sidste ende? Læs med her og bliv klogere.

3 grunde til at det ikke kan betale sig at male selv

Skal jeg male selv? Det er spørgsmål, mange stiller sig. Det kan jo sagtens betale sig. Hvorfor ende med den dyre malerregning? Når man sagtens selv kan male hurtigt og nemt?

Men der er faktisk en del ulemper ved at male selv. 

Vi har samlet 3 gode grunde til IKKE at male selv:

1. Tid

Selvom du har prøvet det før og mener du maler hurtigt, er du langt fra lige så hurtig som en professionel maler. Det tager lang tid at male en hel lejlighed eller et helt hus.

Skal både vægge og lofter have en tur? Så kan du godt regne med en meget lang weekend eller måske en hel uges arbejde. Husk på, at det er tid, hvor du kunne have arbejdet og tjent penge til at betale en professionel maler med.

2. Udgifter

Der er en del udgifter ved at male selv. Du skal ud og investere i maling, pensler, malertape, udstyr til at spartle væggene med, stang til malerruller til at male loft og eventuelt noget malertøj. 

3. Kvalitet

På trods af du har malet før, er du ikke nødvendigvis professionel maler. Det kan derfor være, at malerarbejdet ikke bliver så flot, som du forventede. Måske har du ikke styr på malingstyper, glans og lignende? Det kan betyde rigtig meget for kvaliteten, at du har valgt korrekte typer maling til dine rum. 

Hyr en professionel maler i Svendborg og undgå disse ulemper ved at male selv!

Flere Nyheder