Spar mange penge ved selv at måle op til dine nye døre

30 juni 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Skal du have nye døre i din bolig, kan der være mange penge at spare for dig ved, at du selv måler op til dem. Hvis du skulle have en ud for at måle op til dem, skal du jo også betale for vedkommendes tid. Det vil selvfølgelig gøre dit køb af døre langt dyrere. Heldigvis er det ikke så svært, som du måske tror, at du selv måler op til dine døre. Vi kommer med en guide længere nede i artiklen. 

Et af de steder, du har mulighed for at købe døre efter dine egne mål, er på webshoppen klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for døre, og du kan derfor nemt finde dem, der passer til din bolig. Dermed kan du være sikker på, at du får fundet nogle, der passer til din bolig både i forhold til stilen og i forhold til de materialer, de er fremstillet af. For eksempel kan du vælge en dør i træ/alu. Det er stort set vedligeholdelsesfrit. Læs mere på https://klarvinduer.dk/dore 

døre

Sådan måler du op til din nye dør

Når du skal måle op til din dør, skal du starte med at finde hulmålet. Det gør du ved at måle udvendigt. Du skal altid måle flere gange og måle flere forskellige steder for at være sikker på, at du finder det rigtige mål. Sørg for at skrive bredden først og højden bagefter, da det er sådan, du skal skrive målene ind på klarvinduer.dk’s hjemmeside. 

Når du har fundet hulmålet, skal du finde frem til karmmålet. Der skal jo være en fuge rundt om døren. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at trække 20 til 25 mm fra hulmålet, så der er plads til en fuge. Det giver dig også karmmålet, når du gør det. Dermed er du klar til at bestille dine nye døre på nettet. 

Flere Nyheder