Udskift dine døre og spar penge på din varmeregning

16 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Føler du om vinteren, at det er som at bo på Grønland eller et andet meget koldt sted, frem for i Danmark, bør du få undersøgt dine døre og vinduer. Meget varme vil forsvinde ud dine døre og vinduer, hvis de ikke er godt nok isoleret. Der er mange penge at spare ved at få ud skiftet dem, hvis din tømrer vurderer at de er gamle og ikke er gode nok til at isolere dit hjem. I nogle tilfælde er det nok at reparerer dem, men i andre tilfælde skal de udskiftes.

Du kan se flere døre herunder altandøre og vinduer på klarfonster.se. 

Altandörr

Nye døre – nye låse

Har du besluttet dig for at få nye døre, er der flere ting du på samme tid, med fordel kan overveje og beslutte. En af dem er om de skal have samme lås. Det gør det nemmere, da du kun skal have en nøgle frem for flere. Beslutter du dig for det, skal du huske at give din producent af dine nye døre besked om at samme døre skal have samme låsecylinder. 

Du skal også beslutte dig om din lås skal være en lås/lås eller en lås/vende. I det første tilfælde skal du bruge en nøgle på begge sidder. Det er en løsning der gør det svært for en tyv at komme ind og ud af din bolig. Forudsat at du ikke efterlader en nøgle i låsen, for så bliver det desværre nemt. 

Du kan også overveje om du skal vende dine døre. I Danmark vender døre typisk ind af. I Sverige og Norge vender de typisk ud af. Det gør det nemmere at åbne dørene i tilfælde af snestorm. Det har samtidig den fordel, at du får mere plads indendørs. Hvilke er en fordel hvis du har en lille entre eller stue.

Flere Nyheder